Huis Proot

Deze voormalige dokterswoning werd volledig gerestaureerd en beschikt over vergaderzalen en tentoonstellingszalen van verschillende grootte. Dat maakt het huis Proot uitermate geschikt voor vergaderingen, congressen, seminaries, voorstellingen allerhande en tentoonstellingen.

Alle reservaties gebeuren via het aanvraagformulier hieronder of de dienst cultuur: 051 61 04 94 of lydia.vroman@koekelare.be


Private feesten (zoals huwelijken, communiefeesten, jubileumvieringen, verjaardagsfeesten, …) zijn niet toegelaten.

Door een waterlek in Huis Proot gaan de activiteiten die er de komende maanden gepland zijn niet door. Wellicht kan je tot het einde van het zomerverlof van 2024 geen gebruik maken van Huis Proot, maar het valt af te wachten hoe de herstellingen vorderen.

De dienst cultuur bracht alle organisatoren die er de komende maanden geboekt hebben persoonlijk op de hoogte. Sommige activiteiten vinden plaats op een andere locatie (in de foyer van De Balluchon of de raadzaal van De Brouwerij), andere activiteiten werden verplaatst of geannuleerd. 

Voorlopig aanvaarden we enkel nieuwe boekingen vanaf september. Zodra er meer duidelijkheid is, communiceren we dit via de gemeentelijke kanalen.

Alvast bedankt voor jullie begrip!

Vul het aanvraagformulier in