Wandel de Warme William Wandeling

Gepubliceerd op vrijdag 11 juni 2021 12.38 u.
Warme Gemeente Koekelare pakt opnieuw uit met een leuke zomeractie voor kinderen tot 12 jaar. Een uitgestippelde wandeling van net geen 3 km doorheen het centrum van Koekelare met start- en eindpunt aan site De Brouwerij.

Aan de hand van kleine opdrachtjes leren kinderen Warme William wat beter kennen en leren ze om zelf ook een Warme William te zijn. Een Warme William is iemand die écht naar je luistert. Dit kan een vriend(in) zijn, maar ook een ouder of een leerkracht. Het is iemand die je uitnodigt om te vertellen wat er scheelt. Want iedereen zit wel eens wat minder goed in zijn vel en dan is het fijn dat er een Warme William voor je klaarstaat.

Kinderen uit de Koekelaarse scholen die in het 3e kleuter tot en met het 6e leerjaar zitten, kregen de wandeling reeds afgeprint mee naar huis. De wandeling is ook te verkrijgen bij de sport- en toeristische dienst en is te downloaden via een QR-code die je kan vinden op de website van Koekelare.

Na de wandeling kan je je gegevens achterlaten bij de Warme William-bank aan site De Brouwerij en kans maken op een tof gadget.