Vernieuwing parking schoolplein

Gepubliceerd op vrijdag 14 juni 2024 15.22 u.
In het kader van de wegen- en rioleringswerken in de Sterrestraat, waarvan de uitvoering in het voorjaar startte, werd door het bestuur beslist om ook de parking tussen de Sterrestraat en de Veldstraat, gekend als het 'Schoolplein', te vernieuwen.

Deze werken worden uitgevoerd door de firma Persyn die de infrastructuurwerken uitvoert in de Sterrestraat, en zijn een vrije fase in de totale opdracht.

De vernieuwing van het Schoolplein heeft als gevolg dat de parkeerplaatsen en de garages die ontsloten worden via het plein, tijdelijk niet bereikbaar zullen zijn met voertuigen.

Op 17 juni '24 wordt gestart in de Veldstraat met voorbereidende werken door De Watergroep.

Vanaf dan zullen de parkeerplaatsen en de garages niet meer bereikbaar zijn.

Op 1 juli '24 start de firma Persyn met de uitbraak van de bestaande verharding, de plaatsing van een nieuwe fundering en het aanbrengen van de nieuwe verharding.

Volgens de vooropgestelde planning zal dit werk klaar zijn tegen eind augustus '24. Dit uiteraard onder de voorwaarde van gunstige weersomstandigheden.

In deze periode kan de parking niet gebruikt worden. Wij danken jullie alvast voor jullie begrip.

Voor meer informatie over dit project, kan je contact opnemen met Bart Inghelbrecht van de technische dienst op het nummer 051 61 04 93 of via bart.inghelbrecht@koekelare.be .