Vacatures voor begeleider (m/v/x) in IBO De Buidel

Het gemeentebestuur werft begeleiders voor het Initiatief Buitenschoolse Kinderopvang (IBO) De Buidel aan. Het gaat om een contractuele tewerkstelling voor onbepaalde duur of een vervangingsovereenkomst.

Je werkt halftijds, 19.00/38.00 uren per week in flexibele uren (op schooldagen van 6u30 tot 8u30 en na schooltijd tot 19u). Er wordt een wervingsreserve voor de duur van 3 jaar aangelegd.

Je staat in voor de opvang en begeleiding van kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je werkt daarbij in een systeem van flexibele uren (op schooldagen van 6u30 tot 8u30 en na schooltijd tot 19u). Het gemeentebestuur kan zich vinden in een combinatie van deze job met een andere tewerkstelling.

Taken

Je staat samen met het team van begeleiders in voor de opvang en begeleiding van kinderen van 2,5 tot 12 jaar.

Salarisschaal C1 – C3

Minimaal € 23 128.44 en maximaal € 42 331.08 bruto jaarsalaris aan 100% aan huidige index. Het loon wordt aangevuld met een haard- of standplaatstoelage, vakantiegeld, eindejaarstoelage en maaltijdcheques (€ 5 per gepresteerde dag).

Aanwervingsvoorwaarden

Je beschikt over een diploma vastgelegd door Kind en Gezin in het ministerieel besluit van 23 mei 2014 tot bepaling van de kwalificatiebewijzen en attesten voor medewerkers van kinderopvang. Onder andere volgende diploma’s komen in aanmerking:

  • BSO 7de jaar kinderzorg/leefgroepenwerking/internaatswerking
  • TSO bijzondere jeugdzorg
  • VSPW- opleiding kinderzorg
  • VSPW jeugd- en gehandicaptenzorg
  • TSO Sociale en Technische Wetenschappen

Je bent geslaagd voor de selectieproef die plaatsvindt op maandag 11 februari 2019 vanaf 13u30.

Hoe solliciteren?

Solliciteren doe je door uiterlijk op vrijdag 8 februari 2019 een brief met cv te sturen naar gemeentebestuur Koekelare, ter attentie van het college van burgemeester en schepenen, Sint-Maartensplein 19 in 8680 Koekelare of door een e-mail te sturen naar petra.boysen@koekelare.be.

De kandidaten moeten voldoen aan de toelatings- en aanwervingsvoorwaarden zoals bepaald in de rechtspositieregeling van het gemeentebestuur Koekelare. De functiebeschrijving en het functieprofiel zijn elke werkdag van 9u tot 12u in te kijken bij de personeelsdienst in het gemeentehuis of op te vragen via koen.coudeville@koekelare.be of 051 61 04 91.