Vacature arbeider groendienst (m/v/x)

Het gemeentebestuur van Koekelare werft een arbeider voor de groendienst aan. Het gaat om een contractuele tewerkstelling voor onbepaalde duur. Je werkt voltijds, 38.00/38.00 uren per week.

Taken

In deze functie sta je in voor het onderhoud van de gemeentelijke groenzones, gazons, boomspiegels en andere beplanting. Uitvoering van taken m.b.t. de netheid van het openbaar domein en onderhoud van het materiaal van de groendienst behoren ook tot het takenpakket.

Salarisschaal D1 – D3 

Minimaal € 22 701.72 en maximaal € 35 332.80 bruto jaarsalaris aan 100% aan huidige index. Het loon wordt aangevuld met een haard- of standplaatstoelage, vakantiegeld, eindejaarstoelage en maaltijdcheques (€ 5 per gepresteerde dag).

Aanwervingsvoorwaarden

  • Je bent houder van een rijbewijs B.
  • Houder zijn van een rijbewijs C(E) of G of beschikken over een bekwaamheidstest voor het werken met specifieke groenmachines of een hoogtewerker is een pluspunt.
  • Je bent geslaagd voor een selectieproef die een gesprek en praktische proef omvat.

Solliciteren doe je door uiterlijk op 4 oktober 2019 een brief met cv te sturen naar gemeentebestuur Koekelare, ter attentie van het college van burgemeester en schepenen, Sint-Maartensplein 19 in 8680 Koekelare.

Er wordt een wervingsreserve van 1 jaar aangelegd.

De kandidaten moeten voldoen aan de toelatings- en aanwervingsvoorwaarden zoals bepaald in de rechtspositieregeling van het gemeentebestuur Koekelare. De functiebeschrijving en het functieprofiel zijn elke werkdag van 9u tot 12u in te kijken bij de personeelsdienst in het gemeentehuis of op te vragen via koen.coudeville@koekelare.be of 051 61 04 91.