Training 'Mijn gevoel de Baas'

Gepubliceerd op vrijdag 15 december 2023 10.53 u.
De training 'Mijn gevoel de Baas' leert kinderen (6-12 jaar) hun emoties beter te begrijpen, te herkennen en te reguleren. Zo vergroten ze hun weerbaarheid en veerkracht.

Emoties zijn een belangrijk onderdeel van het leven. Ze helpen ons om ons te verbinden met anderen, om beslissingen te nemen en om te leren. Maar soms kunnen emoties ook overweldigend zijn. Als kinderen moeite hebben om hun emoties te reguleren, kan dit op verschillende manieren tot uiting komen. Denk aan gedragsmoeilijkheden, woede-uitbarstingen of net teruggetrokken gedrag.

Praktisch


‘Mijn gevoel de Baas’ bestaat uit 7 groepssessies voor kinderen en uit 1 oudersessie. De training gaat door op woensdagnamiddag in Bovekerke (Koekelare). We starten een traject in januari en eentje in april

'Mijn gevoel de baas' is een eerstelijns groepsaanbod en wordt gesteund door WINGG. Je betaalt 31 euro per kind voor de volledige reeks. Betalen kan contant, via payconic of per overschrijving.

Wil je meer informatie of wens je in te schrijven? Je kan terecht bij Mayken Logghe via info@wensbloem.be of 0485 13 45 06.