Toon je respect voor de vuilnismannen en de parkwachters

Gepubliceerd op vrijdag 13 november 2020 9.01 u.
Van maandag 23 t.e.m. vrijdag 29 november 2020 is er weer de Week van de Afvalophaler en Recyclageparkwachter. Tijdens die week tonen we ons respect en onze dankbaarheid voor het werk van die mannen en vrouwen, want dat verdienen ze.

Zij pikken je afval op voor je deur en doen dat niet een keer per jaar, maar élke week. Op de recyclageparken helpen de parkwachters je graag met het correct sorteren.

Die mensen bedanken doe je nog het best door je afval correct aan te bieden, maar je kan ook een (krijt)tekening maken of een tekening inkleuren, een leuke strik aan of rond je afvalzak bevestigen, er een mooie boodschap op schrijven of ze trakteren op een dikke duim en een glimlach.

Zie je je ophalers zelden, maar wil je ze toch graag bedanken? Of zit je met een vraag? Dan kan je dit doen via www.mirom.be/bedankt. Wij bezorgen je boodschap dan met plezier aan de ophalers en recyclageparkwachters, of geven jou een antwoord.

Ook scholen kunnen hun respect tonen met een leuke krijttekening of - boodschap. Bovendien worden er uit de scholen die deelnemen, 5 scholen uitgeloot die na de Week van de Afvalophaler een 'vip-bezoek' van de vuilniswagen krijgen. Met demonstratie en tekst en uitleg... en natuurlijk volledig coronaproof.

Meer info: www.mirom.be/war