De testkaravaan komt naar jouw gemeente!

Gepubliceerd op dinsdag 12 mei 2020 8.53 u.
Zin om eens een elektrische fiets (25 km/uur) of speedpedelec (45 km/uur) te testen? Schrijf je dan in op www.testkaravaan.be! Gedurende een tiental dagen kun je gratis een fiets uitproberen uit de vloot van 25 elektrische fietsen, 5 elektrische bakfietsen en 10 speedpedelecs.

Zin om eens een elektrische fiets (25 km/uur) of speedpedelec (45 km/uur) te testen? Of wil jij liever je kinderen met de elektrische bakfiets naar school brengen?

Schrijf je dan in op www.testkaravaan.be (kies voor ‘gemeente’) voor de campagne 'de testkaravaan komt naar jouw gemeente!', een initiatief van het Provinciebestuur West-Vlaanderen in samenwerking met gemeente Koekelare.

Wat houdt de campagne in? Gedurende een tiental dagen kun je gratis een fiets uitproberen uit de vloot van 25 elektrische fietsen, 5 elektrische bakfietsen en 10 speedpedelecs.

De testkaravaan blijft van 19 tot en met 28 augustus 2020 in Koekelare en is enkel voorbehouden voor wie in Koekelare woont. De testkaravaan passeert dit jaar ook nog in Middelkerke, Tielt, Wielsbeke, Oostrozebeke en Heuvelland.

De kalender:

10 mei: start inschrijvingen

20 juni: einde inschrijvingen

19 augustus: testperiode

28 augustus: einde testkaravaan

Let op! Het aantal testfietsen is beperkt. Snel inschrijven is de boodschap.

Neem zeker al een kijkje op www.testkaravaan.be.