Vacature omgevingsambtenaar (m/v/x): nieuwe oproep

Gepubliceerd op dinsdag 2 juli 2019 11.52 u.
Het gemeentebestuur Koekelare werft een omgevingsambtenaar ruimtelijke ordening B1-B3 aan. Binnen de dienst Omgeving neem je als omgevingsambtenaar de leiding op van de specialisatie ruimtelijke ordening.

Je adviseert en volgt de omgevingsaanvragen op. Je verstrekt de nodige informatie aan burgers en professionelen. Je volgt het lokaal woonbeleid en het beleid rond lokale economie op.

Profiel

Je bezit minstens een bachelor-diploma of gelijkwaardig. Je slaagt in een aanwervingsexamen bestaande uit een schriftelijk en een mondeling gedeelte.

Aanbod

Een voltijdse statutaire functie in de salarisschaal B1-B3 met als extra’s maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, opleidingsmogelijkheden en een interessante vakantieregeling. Relevante ervaring kan mits attestering in rekening gebracht worden voor de vaststelling van de anciënniteit.

Interesse in deze functie?

Alle inlichtingen over deze functie, de diploma- en toelatingsvoorwaarden, de uitgebreide functiebeschrijving en het selectieprogramma kan je verkrijgen bij de algemeen directeur (lode.claeys@koekelare.be of 051 58 92 01).

Solliciteren kan door een gemotiveerde brief met cv en een kopie van je diploma, uiterlijk op maandag 25 november 2019 (poststempel geldt als bewijs), te sturen naar:

Gemeentebestuur Koekelare
T.a.v. het college van burgemeester en schepenen
Sint-Maartensplein 19
8680 Koekelare