Nieuw: de Couckelaerebon

Gepubliceerd op donderdag 1 juli 2021 8.30 u.
Koekelare lanceert de ‘Couckelaerebon’: een cadeaubon die door consumenten besteed kan worden bij deelnemende Koekelaarse handelszaken.

Het gemeentebestuur wil zo de lokale handel, horeca en diensten een 'boost' geven en de koopkracht binnen de gemeente houden. 

Op papier of digitaal

De Couckelaerebon is een kartonnen cadeaubon die een QR-code en een uniek nummer bevat en kan aangekocht worden in het gemeentehuis. De digitale variant kan je via enkele eenvoudige klikken hier bestellen. Het volstaat om deze op smartphone aan te bieden bij de deelnemende handelszaken of je kan ervoor kiezen om de bon af te printen. Er zijn coupures van € 10 en € 25. De bon is één jaar geldig na aankoop en dien je telkens voor het volledige bedrag op te gebruiken. De lijst met deelnemende handelszaken vind je hier. 

Registratie handelaars

Handelszaken moeten zich eenmalig registreren om deel te nemen. Deelnemen aan de Couckelaerebon is voor ondernemers volledig gratis en laagdrempelig. Na eenmalige registratie hoef je als handelaar geen administratieve handelingen meer uit te voeren. Het geld komt na ontwaarding via de QR-code binnen de 14 werkdagen automatisch en integraal op de opgegeven rekening.