KoekelArt: schrijf je nu in!

Gepubliceerd op woensdag 3 mei 2023 13.52 u.
Neem deel aan de 4de editie van de kunst- en cultuurmarkt KoekelArt op zondag 20 augustus. De cultuurraad voert enkele nieuwigheden in en er zijn opnieuw doorlopend optredens op het podium. Schrijf je nu in!

Ben je van Koekelare of uit de omgeving? Ben je creatief én artistiek bezig? Neem dan deel aan KoekelArt 2023. We verwelkomen schilders, beeldhouwers, letterkappers, keramisten, fotografen, kalligrafen, glas- en textielkunstenaars, juweelontwerpers, videasten, … (niet-limitatief)

Ervaren én nieuw talent

Zowel ervaren kunstenaars als jong talent is welkom. Het zou leuk zijn als je ter plaatse aan het werk bent, zodat de bezoekers zien op welke manier jouw kunst tot stand komt.

Je bouwt als deelnemer zelf je stand op met eigen materiaal. Wij voorzien tafels en stoelen. Een overkapping kan je meebrengen, indien je dat wenst. Er is zowel een buitengedeelte (Concertplein, de centrale locatie) als een binnengedeelte (Huis Proot, foyer De Balluchon) en we voorzien ook een creatieve verbinding tussen beide.

Boeiend randprogramma

De cultuurraad en dienst cultuur van Koekelare zorgen voor een boeiend randprogramma met o.m. tentoonstellingen, workshops, animatie, muziek in de straten en op de kiosk, … Kortom, een bruisende ‘happening’ waar de vonken van af spatten en waar het leuk vertoeven is!

Uiteraard proberen we ook een zo ruim mogelijk publiek naar KoekelArt te lokken. Wij stellen je promotiemateriaal ter beschikking om daar binnen je kennissenkring toe bij te dragen.

Zelf deelnemen?

Deelname aan dit event is gratis. We vragen enkel een waarborg van € 20 voor het gebruik van het materiaal. Wie na afloop de stand terug afbouwt en het gehuurde materiaal terugzet op de daarvoor voorziene plaats, krijgt de waarborg ter plaatse cash terug.

Vul het deelnameformulier in en bezorg het aan de Dienst Cultuur, Sint-Maartensplein 15B, 8680 Koekelare of mail het door via cultuurentoerisme@koekelare.be.

Na je inschrijving zal je verdere informatie ontvangen.

Alvast bedankt en hopelijk tot dan!