Kinderopvang tijdens bouwverlof in IBO De Buidel (INFANO)

Gepubliceerd op maandag 27 mei 2024 14.46 u.
Onze gemeente organiseert in samenwerking met Infano vzw een exclusieve vakantiewerking voor kleuters van 2,5 t.e.m. 4 jaar tijdens het bouwverlof. 

Als het kind tijdens het vorig schooljaar nog in de 2de kleuterklas zat, kan het tijdens het bouwverlof nog naar de opvang komen. Het kindje moet wel zindelijk zijn.

Kinderen vanaf 5 jaar of die vanaf het volgend schooljaar naar de 3de kleuterklas gaan tot 14 jaar kunnen indien gewenst terecht op de speelpleinwerking in Koekelare. Alle info hierover: www.koekelare.be/speelpleinwerking .

De opvang is open van 7.30 tot 18 uur. Het tien- en vieruurtje ontvangen de kinderen in de opvang. De kinderen moeten wel zelf een lunchpakket meenemen (boterhammen + drankje).

Hoe schrijf je in?

Inschrijven is verplicht en kan via de website www.infano.be/subdiensten/bedrijfsopvang ten laatste 5 dagen voor de vakantieweek waarvoor je wil inschrijven.

Tarief 

De prijs bedraagt 11 euro per dag per kind. De opvang is fiscaal aftrekbaar. De betaling gebeurt via factuur na de vakantieperiode.

Contact

Meer informatie over de opvang vind je op https://www.infano.be/subdiensten/bedrijfsopvang/ of in de brochure als bijlage. Bij vragen kan je terecht bij Nafisa Challiui, contactpersoon bij Infano:

Tel: 0492 97 44 16
bedrijfsopvang@infano.be