Kies de mooiste 'Mens in Koekelare'

Gepubliceerd op dinsdag 6 november 2018 10.44 u.
De deelnemers van de jaarlijkse fotowedstrijd kregen dit jaar de opdracht om ‘De mens in Koekelare’ te portretteren. Iedereen -(amateur)fotograaf, hobbyist, smartphonefotograaf…)- kreeg de kans om invulling te geven aan het thema.

Het dagelijks bestuur van de cultuurraad maakte een voorselectie van 20 foto's.

Voor de publieksprijs doen we opnieuw een beroep op het kennersoog van de Koekelaarse bevolking. Daarom krijgt iedereen de kans om in de maand november (vanaf maandag 5 november) de inzendingen te komen bezichtigen én van de nodige punten te voorzien in het gemeentehuis. Stemformulieren (één per persoon) zijn te verkrijgen bij het onthaal van het gemeentehuis.

Je kan ook opnieuw via Facebook stemmen. Alle foto’s zullen vanaf maandag 5 november op de Facebookpagina ‘UiT in Koekelare’ staan. Stemmen kan door een ‘like’ te geven aan de foto die je het mooist vindt.

De winnaars van zowel de publieksprijs als de juryprijs (bekroond door de cultuurraad) worden in de bloemetjes gezet tijdens de uitreiking van de jaarlijkse cultuurprijs ‘De Bronzen Stekker’ op zondag 20 januari 2019!

Voor meer informatie: dienst voor cultuur en toerisme, Sint-Maartensplein 15b, 051/61 04 94 of via cultuurentoerisme@koekelare.be