Voordelige groepsaankoop groene stroom en gas Provincie West-Vlaanderen

Gepubliceerd op woensdag 22 december 2021 9.19 u.
Schrijf je vrijblijvend in voor de 11de groepsaankoop groene stroom en gas van de Provincie West-Vlaanderen. De Provincie zoekt voor jou een voordelig contract voor 100% Belgische groene stroom en/of gas.

Inschrijven kan via www.west-vlaanderen.be/besparen.

Waarom?

Inschrijven is gratis en vrijblijvend. Bij vorige groepsaankopen bespaarden de deelnemers gemiddeld 200 euro in vergelijking met andere aangeboden energiecontracten. Let wel, gezien de huidige stijging van de energieprijzen zullen ook de tarieven van de groepsaankoop waarschijnlijk een stuk hoger zijn dan de voorgaande jaren. Men dient daarom de via de groepsaankoop bekomen tarieven steeds te vergelijken met de tarieven die momenteel aanboden worden op de energiemarkt. De tarieven vergelijken met oude eindafrekeningen is dus niet relevant. Je kiest bovendien voor groene stroom die wordt opgewekt in België.

Wanneer?

Inschrijven kan vanaf 1 december 2021. Op 25 februari 2022 krijg je een persoonlijk voorstel. Je ziet meteen hoeveel je kan besparen. Overstappen naar het voordelige contract kan vanaf 1 mei 2022.

Hulp nodig?

Je kan hiervoor langskomen na afspraak bij de milieudienst op het gemeentehuis.
Afspraken kunnen gemaakt worden via e-mail: heidi.meulemeester@koekelare.be of op
het telefoonnummer 051 58 92 01. Vergeet zeker je laatste jaarlijkse afrekening niet mee te brengen.