Fotowedstrijd 2021: stemming publieksprijs

Gepubliceerd op vrijdag 19 november 2021 15.51 u.
Kom vanaf nu allemaal eens naar de tuin van Huis Proot. De 20 beste inzendingen van de fotowedstrijd 2021 - verkozen door de professionele jury - zijn er te bewonderen en te beoordelen.
De fotowedstrijd 2021 had als thema: 'Ik zie wat jij niet ziet ... aan Koekelaarse gebouwen.' Er waren 42 inzendingen. De professionele jury - bestaande uit het dagelijks bestuur van de cultuurraad en de bestuursleden van diaclub De Trekker - selecteerden daaruit de beste 20 foto's.
 
Jullie zijn de publieksjury. Bij de ingang van de tuin achter Huis Proot vind je vanaf nu de formulieren om te stemmen voor je drie beste foto's (één stem per persoon). Het stemmen gebeurt anoniem: de naam van de fotograaf staat niet bij de foto's vermeld. Zo blijft het eerlijk en wint de foto met het meest aantal stemmen de publieksprijs.
 
Deze prijs zal in januari 2022 uitgereikt worden in Cultuurzaal De Balluchon samen met de Cultuurprijs 2021. Stemmen kan tot half december 2021.
 
Kom je stem uitbrengen (dit is 200% coronaproof ) en bewonder tegelijk de te weinig bekende maar prachtige Tuin Proot... Doen!