Aanleg fietspad Zande

Het provinciebestuur, het gemeentebestuur van Koekelare en het stadsbestuur van Gistel slaan de handen in elkaar om een nieuw, losliggend fietspad aan te leggen langs de Sint-Andriesstraat en de Schouttetenstraat te Koekelare en de Baan op Zande te Gistel. De aanleg van het fietspad zal in twee fases uitgevoerd worden. Voor deze opdracht zijn 135 werkdagen voorzien.

De eerste fase was gepland om van start te gaan op 3 april, maar schoof met twee weken op. Deze ving dus aan op 17 april en gaat van de Korkentapstraat tot aan het centrum van Zande. De tweede fase start in het centrum van Zande en loopt tot de Zevekotestraat in Gistel.

Tijdens de uitvoerig van de infrastructuurwerken is de weg afgesloten voor het doorgaand verkeer. Het plaatselijk verkeer zal steeds door kunnen maar kan wel hinder ondervinden door de machines en het werfverkeer. Dankjewel voor jullie begrip. 

Info

Per fase zal er aan de betrokken bewoners bijkomende informatie bezorgd worden. De infobrief die reeds bedeeld werd bij inwoners, kan je onderaan deze pagina nalezen. Voor tussentijdse updates kan je terecht op deze pagina: UPDATES

Heb je vragen? Dan kan je contact opnemen met de technische dienst via bart.inghelbrecht@koekelare.be of op het nummer 051 61 04 93.