De Buidel: aanpassing werking door het coronavirus

Gepubliceerd op vrijdag 15 mei 2020 14.53 u.
De Buidel moet net zoals de scholen voldoen aan nieuwe richtlijnen. En dat heeft grote gevolgen voor onze werking. We organiseren verder voor- en naschoolse opvang, maar dat kan niet meer in één gebouw.

Vanaf maandag 18 mei vangen we de kinderen van De Negensprong op in de sporthal. In sporthal 1 zullen de kleuters opgevangen worden, in sporthal 2 de kinderen van het lager onderwijs. Ook de kinderen van De Regenboog worden hier opgevangen.

Voor de ouders: gaan je kinderen naar De Negensprong, breng ze dan vanaf maandag naar de sporthal in De Mote en haal ze daar op. De begeleiding van De Buidel zal de kinderen naar school brengen en ook terug afhalen (te voet via De Mote naar de sporthal).

De kinderen van De Lettertuin worden verder opgevangen in De Buidel (beneden de kleuters, boven de kinderen van het lager onderwijs).

We hopen dat het voor de kinderen geen te grote impact zal hebben. We blijven de opvang verder organiseren met de medewerkers van De Buidel. We bekijken het ook positief: de kinderen zullen misschien geprikkeld worden in deze nieuwe omgeving.

Alle inschrijvingen blijven geldig. Binnenkort zal je kunnen inschrijven voor de periode vanaf 25 mei.