Consultatiecentrum van de huisartsen sluit de deuren

Gepubliceerd op maandag 4 mei 2020 8.33 u.
Omdat er de laatste weken minder mensen langskwamen, gaat het consultatiecentrum van de huisartsen in de sporthal van Koekelare vanaf maandag 4 mei toe.

Het consultatiecentrum van de huisartsen in de sporthal werd op 19 maart geopend om mensen die mogelijk besmet waren met het coronavirus te helpen. Hier is nu minder nood aan, waardoor het consultatiecentrum kan sluiten.

Vanaf maandag 4 mei worden inwoners van Koekelare die gezondheidsklachten hebben verbonden met het coronavirus doorverwezen naar het triagecentrum van Torhout.

Heb je gezondheidsklachten met symptomen die kunnen wijzen op een besmetting met het coronavirus (zoals koorts, droge hoest, kortademigheid, vermoeidheid en keelpijn), bel dan tijdens de week altijd eerst naar je huisarts. Tijdens het weekend (van vrijdagavond 19u tot maandag 8u) kan je terecht op het nummer 1733, het nummer van de Huisartsenwachtpost Houtland-Polder.

Als dat nodig is, zal je huisarts je doorverwijzen naar het triagecentrum van Torhout voor onderzoek. De huisarts geeft je verdere instructies voor een bezoek aan het triagecentrum.