Veiling De Warmste Week: schilderijen kinderworkshops

De nieuwe lessenreeks 'tekenen en schilderen voor kinderen' is intussen alweer opgestart. In het voorjaar maakten de kinderen 6 prachtige schilderijen die in de zomervakantie te zien waren in de Balluchon tijdens 'Kunstdorp Koekelare'. Deze werken op doek worden nu geveild t.v.v. het goede doel.

De cultuurraad, die de workshops organiseert, wou graag dat de opbrengst zou gaan naar kinderen die het wat moeilijker hebben in de samenleving, zeker in deze tijden. Daarom kwam het idee om die te schenken aan De Warmste Week, die dit jaar als thema 'kansarmoede' heeft. Kom jij ook meebieden op deze prachtige werken? Een verrassingsveilingmeester zal alles in goede banen leiden…

Hierna kennen we het bedrag dat de kinderen aan De Warmste Week kunnen schenken. Indien haalbaar kan dit in de week vóór kerstmis ook afgegeven worden in de live-uitzending die dit jaar vanuit Hasselt zal gebeuren.

Kom erbij op zondag 27 november om 11 uur in de Balluchon! De 6 werken worden één na één geveild en iedereen kan meebieden. Na de veiling trakteert de cultuurraad alle aanwezigen op een hapje en een drankje.

Meer info: cultuurentoerisme@koekelare.be of tel. 051 61 04 94

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Organisatie

Dienst Cultuur & Toerisme Koekelare

Filter op categorie