Natuurpunt-feestweek met dé Natuurpuntcontainer Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

In 2021 bestond Natuurpunt 20 jaar. Daar zijn we trots op en dat laten we niet zomaar voorbij gaan! Daarom pakt Natuurpunt uit met een grote blikvanger: een container, die werd omgebouwd tot een combinatie van bar / schuilhut / uitkijktoren, die Vlaanderen rondreist. Normaal gezien was deze vorig jaar naar Koekelare gekomen, maar de corona-epidemie stak daar toen een stokje voor.

Noteer alvast in je agenda dat de laatste weekends van mei hét moment van het jaar worden om 'De Swal' en de 'Koekelareberg Wandelroute' te verkennen. Dat is sowieso al de moeite, zeker in de late lente, maar deze weekends krijg je er dan nog een bezoekje aan ons mobiel bezoekerscentrum en tal van extra activiteiten, gegidste wandelingen of workshops bovenop.

Afspraak bij 'De Klyteput', Bergmolenweg 2 in Koekelare. Op dit ogenblik zijn we nog druk bezig om het programma verder uit te werken, maar zo gauw alles concreter wordt verneem je dat via 'de groene flits', onze facebookpagina's en de lokale pers.

Opgelet: kom je met de fiets, dan kan je die kwijt bij 'De Klyteput'. Je auto kan je parkeren op het Sint-Maartensplein of in de Nieuwenhovedreef, bij het sportcentrum.

Sta je op het Sint-Maartensplein, dan kan je van daar de 'Koekelareberg Wandelroute' volgen (6,5 km - link naar wandelkaart). Parkeer je in de Nieuwenhovedreef, dan volg je de Natuurpuntwegwijzers tot je op de route zit (5 km - link naar wandelkaart). 

Op de terugweg van beide wandelingen kom je onze container tegen. Heb je geen zin om ver te wandelen, kom dan van de parking gewoon rechtstreeks naar de Klyteput.

Tot dan!

Praktische informatie

Wanneer

Organisatie

Natuurpunt Midden-West-Vlaanderen

Filter op categorie