Toneelvoorstellingen Wilt van Gheeste: “Mijn Laatse wens”.

Corona bracht het vorig toneelseizoen dusdanig in de war dat we elkaar een jaartje hebben moeten missen. Ons laatste wapenfeit was het succesvolle “Allo Allo” in 2019.
De productie “8 Vrouwen” van vorig seizoen heeft helaas het daglicht nooit gezien, maar in november staan we er opnieuw met een bewerking van “Gouwe Handjes” van Haye van der Heyden. Wij doopten het tot “Mijn Laatse wens”. Met een knipoog naar het vorige stuk dat we niet op de planken konden brengen en voor de moed en zelfopoffering die de vorige spelerskern hebben getoond, kregen in “Mijn Laatste wens” alle personages de naam vanuit het stuk “8 Vrouwen” en … we kozen uiteraard voor dezelfde regisseur: Karl Leroy.
Het stuk draait rond Marcel, een gefortuneerde, gepensioneerde zakenman, die onverwacht alleen komt te staan als zijn echtgenote Louise - waarmee hij intens gelukkig is - plotseling overlijdt. Aan haar sterfbed moet hij Louise beloven dat hij na haar dood weer probeert gelukkig te worden. Het blijkt een belofte waar hij niet onderuit kan. Maar, het wordt niet makkelijk. Daarbij spelen de dochter, zijn schoonzus en de werkster een belangrijke rol. Allen proberen invloed uit te oefenen op het nieuwe leven van Marcel en zijn ze vooral bezorgd om zijn centen.
Spelers: Luc Schacht, Hilde Soenen, Dorine Deprez, Nadine Vandromme, Ann Pleysier en Joke Mahu
Tickets: €8; bij voorkeur online aan te kopen via www.ticketwinkel.be vanaf maandag 27 september.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 9,00

Waar

Organisatie

TONEELKRING WILT VAN GHEESTE

Filter op categorie