Picknick zomer 2021: bestel nu je pakket!

Ga je deze zomer wandelen of fietsen in of vanuit Koekelare? Dan kan je nu vooraf je picknick bestellen om mee te nemen op je tocht en onderweg heerlijk van te genieten. Je hoeft dus niets meer voor te bereiden thuis! Makkelijk toch?

Het pakket is verkrijgbaar tussen 1 juli en 31 augustus en bestaat uit pistolets, boterkoek, hartig en zoet beleg, een eitje, yoghurt, fruitsap en een flesje water (chocomelk of een Fristi voor de kinderen). De volwassenen worden getrakteerd op een 'Couckelaerschen Doedel' in het kader van het themajaar 'De grote goesting' van Toerisme Westhoek, te degusteren tijdens de tocht of achteraf thuis in de zetel. Santé!

Bestellen doe je via cultuurentoerisme@koekelare.be of tel. 051 61 04 94. Volwassenen betalen 15 euro pp, kinderen 10 euro; bestek en servies kan bijgeleverd worden aan 2 euro.

Het juiste bedrag dient ten laatste twee dagen voor ophaling overgeschreven te zijn op het rekeningnummer BE76 6528 5465 8695 (op naam van Hautekeete Nancy). Vermeld uw naam, datum van ophaling en het aantal personen voor wie u de picknick bestelt.

Met dank aan Huys Délice, Moersestraat 7 in Koekelare voor de samenwerking!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 15,00
Basistarief: 15,00 €; Kinderen: 10,00 €; Servies en bestek: 2,00 €

Waar

De Brouwerij / Dienst toerisme

Organisatie

Dienst Cultuur & Toerisme Koekelare

Filter op categorie