6de AMUZE-concert met JORKO

6de AMUZE door Jorko
Zaterdag 4 mei, 20h CC De Balluchon, Koekelare

Het concept Amuze staat voor een avondvullend programma op zaterdag 4 mei.
U wordt verwelkomd met een glas cava. We geven eerst onze 20 jongste of mini's de kans om hun talenten te tonen. Jorko o.l.v. dirigent Bono Depoorter vervolgt het concert met de rest van het muzikale gedeelte. Haal je dansschoenen uit de kast want het thema van Amuze 2019 is funk! Van old-time classics als Earth, Wind & Fire naar 'hedendaagse' funk als The Red Hot Chilli Peppers. In 2019 is het exact 10 jaar geleden dat de King of Pop, Michael Jackson ons verliet, dus een medley met zijn populaire hits kan zeker niet ontbreken! Tijdens het optreden geniet u niet alleen van ontspannende muziek van bekende artiesten, maar ook van een bord hapjes en een dessert. Wij kunnen rekenen op een getalenteerde vocaliste Lies Vansteenkiste , om enkele nummers mee te zingen met Jorko.

Een toegangskaart kost 16 euro, waarbij cava en hapjes inbegrepen zijn. Voor de kinderen voorzien we een drankje en een barbecueworst aan 8 euro.
Om organisatorische reden is reserveren aangewezen. Kaarten zullen tot 1 mei te verkrijgen zijn via mail: kaarten.jorko@gmail.com of via tel: 0474/491046. Kaarten worden bezorgd na betaling via overschrijving op BE30 733-0097175-11 (KREDBEBB) van vzw St-Joris & Jorko met vermelding van naam, aantal kaarten volwassenen en kinderen.
Na 1 mei kunnen nog kaarten verkregen worden volgens beschikbaarheid aan 20 euro en 10 euro.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 16,00
Basistarief: 16,00 €; - 12 jarigen: 8,00 €

Waar

Filter op categorie