Sammy Neyrinck & The Ed Sullivan Quartet 'Sportcafé Koekelare'

Sportcafé Koekelare biedt u een unieke combinatie van warme sportjournalistiek, inside stories, interessante gasten en steengoede muziek.

VRT sportjournalist Sammy Neyrinck ontvangt in een ouderwets sportcafé stamgasten atlete-op-rust Axelle Dauwens, profrenner Serge Pauwels, basketgrootheid Rik Samaey en oud-veldrijder Sven Vanthourenhout voor een terugblik op het voorbije sportjaar. Maar deze voorstelling is veel meer dan een terugblik. Sammy laat zijn gasten na een jaar vol inspanning pas écht zweten op de scène. De spannende toogverhalen worden afgewisseld met beelden die u nog graag eens terugziet, aangevuld met ingetogen mono logen in de fauteuil en een muzikale omkadering door de sixties tribute band The Ed Sullivan Quartet (voor deze gelegenheid in XXL versie).

Sammy focust net als in zijn reportagewerk niet op 1 specifieke sporttak. Hij is fan van alle sporten. Zijn opdrachten voor Sporza als interviewer, commentator of reporter ter plaatse brachten hem in alle trailers en kleedkamers ten lande en op alle velden, pistes, wedstrijden, modderpoelen die u zich maar kan indenken.

The ED SULLIVAN QUARTET XXL is de muzikale lijm die het gebinte samenhoudt. Hun zorgvuldig samengestelde playlist grossiert in sixties en seventies muziek en drijft op stomende blazers en een voortreffelijke ritmesectie en zang.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 15,00
Basistarief: 15,00 €

Contact

Organisatie

Cultuurdienst Koekelare

Filter op categorie