Expositie met kunstenaars Joop de Hondt (NL) (fotografie) en Wilma van der Lee (NL) (Schilderijen, portretten, beelden in brons en sieraden)

Galerie De Sterre exposeert met kunstenaars Joop de Hondt (NL) (fotografie) en Wilma van der Lee (NL) (Schilderijen, portretten, beelden in brons en sieraden).
Abstract expressionisme
Joop de Hondt (Vlissingen, 1958) groeide op met abstract expressionisme. "Ik ging naar 'La Grande Parade' in het Stedelijk Museum, en toen er een Pollock-tentoonstelling in Düsseldorf was, ging ik daarheen." Een tijdje geleden ontdekte hij de Belgische schilder Hans Laagland. "Hij schildert portretten en stillevens. Hij was gefascineerd door Rubens' techniek. Ik bezocht hem in zijn atelier. Hij heeft het over kijken en dat beeld bepaalt zichzelf. Als maker moet je dat niet in de weg zitten. "
Wilma is een veelzijdige kunstenares die een indrukwekkende carrière heeft opgebouwd als schilder, beeldhouwer en sieradenontwerper.
Wilma van der Lee's werk is voornamelijk geïnspireerd door de natuur. Haar acrylschilderijen zijn opmerkelijk alsook haar vermogen om portretten vast te leggen. Maar dat is niet alles - Wilma van der Lee is ook een meester in het creëren van bronzen beelden en sieraden. Ze gebruikt een verloren was techniek om prachtige bronzen objecten te creëren die het resultaat zijn van een intieme en persoonlijke verbinding tussen de kunstenares en het object dat ze creëert.
Haar werk is een perfecte combinatie van vrij werk en opdrachtwerk. Ze is altijd in staat om de persoonlijkheid van haar onderwerp vast te leggen, of het nu gaat om een schilderij, een bronzen beeld of een sieraad.
Wilma van der Lee's creaties zijn een echte traktatie voor het oog en we zijn vereerd om haar werk te mogen tonen in Galerie De Sterre. Mis deze unieke kans niet om haar werk te bekijken en te genieten van de perfecte harmonie tussen haar bronzen werken, schilderijen, portrettten en sieraden.
Steeds mogelijkheid om te bezichtigen tijdens de week na telefonische afspraak 0496 99 89 15.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Organisatie

Galerie De Sterre

Filter op categorie