Naar inhoud

Publieksprijs fotowedstrijd 2017

Brouwerij in het rood

De jaarlijkse fotowedstrijd stond dit jaar in het teken van 'vensters'. Een venster als onderdeel van een gebouw biedt zowel een uitzicht op de buitenwereld of een kleine blik in het gebouw zelf. Maar even goed ging het om het venster van de fotograaf en zijn/haar kijk op de werkelijkheid en op Koekelare.

Voor de publieksprijs doen we opnieuw een beroep op het kennersoog van de Koekelaarse bevolking. Daarom krijgt iedereen de kans om in de maand november (vanaf maandag 6 november) de inzendingen te komen bezichtigen én van de nodige punten te voorzien in het gemeentehuis. Stemformulieren (één per persoon) zijn te verkrijgen bij het onthaal van het gemeentehuis.

Nieuw dit jaar is dat er ook via Facebook gestemd kan worden. Alle foto's zullen tijdens de novembermaand op de Facebookpagina 'UiT in Koekelare' staan. Stemmen kan door een like te geven aan de foto die je het mooist vindt.

De winnaars van zowel de publieksprijs als de juryprijs (bekroond door de cultuurraad) worden in de bloemetjes gezet tijdens de uitreiking van de jaarlijkse cultuurprijs 'De Bronzen Stekker' op zaterdag 27 januari 2018!

Voor meer informatie: dienst voor cultuur en toerisme, Sint-Maartensplein 15b, 051/61 04 94 of via cultuurentoerisme@koekelare.be

datum van het bericht: donderdag 09 november 2017