Naar inhoud

Met Belgerinkel naar de Winkel 2013

Praktisch

Wanneerza. 04.05 - za. 08.06

Info

Fiets je kerngezond in Koekelare

Een gezonde geest in een gezond lichaam en gezonde lokale handel in een gezonde gemeente. Dat is het objectief van Met Belgerinkel naar de Winkel 2013. Naar de winkel fietsen bezorgt niet alleen fietsers extra zuurstof, maar ook de hele buurt. Samen met gezondheidsconsulente Martine Prenen gaan we voor een kerngezonde gemeente!

Met Belgerinkel naar de Winkel is een initiatief van Bond Beter Leefmilieu, UNIZO en CM waar Koekelare graag aan meewerkt. Iedereen wordt aangemoedigd om met de fiets of te voet naar de winkel te gaan. En dat heeft zo zijn voordelen. Het is gezond, de files verminderen, de parkeerproblemen verdwijnen en het verhoogt de omzet van onze buurtwinkels.

Fiets van 4 mei tot 8 juni 2013 mee Met Belgerinkel naar de Winkel in Koekelare en maak kans op een stijlvolle Belgerinkel-fiets van Achielle en vele andere prijzen. Het concept van de campagne is simpel: wie in een deelnemende winkel boodschappen haalt per fiets krijgt een stempel op zijn spaarkaart. Met een volle spaarkaart kan je deelnemen aan de tombola!

Extra

Voor meer informatie en het laatste nieuws over de campagne kan je surfen naar www.belgerinkel.be.

De deelnemende handelaars zijn: ’t Winkeltje, AD Delhaize, Agro- en Tuincenter Sys, Aveve Depreitere, Bakkerij Allemeersch, Bakkerij Coudeville, Bakkerij De Torre, Bakkerij Desmet-Vanmullem, Bakkerij Vanoverberghe-Van Oost, Bibliotheek, Bond Moyson, Brood- en Banketbakkerij Johan, Carrefour Market, Christies, CM, Crevits Decoraties, Dagbladhandel Johan Jonckheere, Dagbladhandel Caroline, De Hoofdzaak, De Notelaar, Decru Marc, Devi Coaching, Devreker, Devriendt Printing, Dorine en Marc, Drukkerij-Copycenter Impuls, Fietsen-scooters Butaye, Fotografie Marc Vinckier, Frituur Kapelhoek, Gemeentehuis, Houtland Verzekeringen, Jan en Tine, Kantoor V & V Record Bank, Kantoor Vanbavinckhove, Kantoor Volcke, Kapsalon Dirk, Kapsalon Pozzolo, Kwaliteitsslagerij Bruno & Heidi, Lindenhof, Nailbeautique Nikita, Natuurhuis De Pompoen, Nieuwkuis Marcus Textielreiniging, Sandwichbar ’t Knabbeltje, Slagerij De Mokker, Slagerij Kurt en Lena, Tsmulhoekje, Velohuis Gilles, Verschingel, Zeeman.