Naar inhoud

Toeristische Dienst

Toeristisch-Cultureel Centrum De Brouwerij

Wil je Koekelare en omgeving ontdekken?  Voor al je vragen kan je terecht bij de Dienst Toerisme gelegen op de unieke brouwerijsite (Sint-Maartensplein 15b).

De voormalige Brouwerij-Mouterij Christiaen vormt het kloppende hart van Koekelare.  Het Käthe Kollwitz Museum, de bibliotheek en het Fransmansmuseum vinden onderdak in de oude brouwerij.

In het onthaal kan je neuzen in tal van gratis brochures.  Of stel gewoon je vraag aan de balie.  Bij ons kunt u terecht voor informatie over onze gemeente en omstreken, reserveringen, bezoeken en meer.  We helpen je met plezier verder!

Wij promoten recreatie en cultuur in en rond Koekelare, waarbij we wandel- en fietstochten en zelfs autoroutes aanbieden. Bent u van plan in Koekelare te verblijven, een groepsbezoek te organiseren of gewoon eens een museum te bezoeken? Aarzel niet om onze dienst te raadplegen!

Meer info: www.toerismekoekelare.be

 

  

 

 

NieuwsberichtenNeem een kijkje op de facebookpagina UiT In Koekelare en blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes!

Praktisch

Toeristische Dienst

CC De Brouwerij
Sint-Maartensplein 15b
8680 Koekelare


Tel:  051 61 04 94
Fax:  051 58 32 64
E-mail

Openingsuren

Dinsdag tot vrijdag: 9u30 - 12u00 en 13u30 tot 17u00 (laatste toegang om 16u30). Van 15 mei tot en met 15 november ook open op zaterdag, zondag en feestdagen van 13u30 tot 17u00.
Steeds gesloten op maandag (ganse dag) en op woensdagvoormiddag.

Meer info